fbpx

Ismerj meg minket jobban! 

Mi az Organikonnál azért dolgozunk, hogy a hozzánk forduló kis- és középvállalkozások vezetőit, valamint az induló vagy éppen szintet lépni vágyó egyéni vállalkozókat egyénreszabott, komplex és professzionális megoldásokkal segítsük válogatott szakértői gárdánk támogatásával, a legapróbb részletektől a teljes kép kidolgozásáig.

Miért dolgozunk?

Meggyőződésünk, hogy az organikus, az ökoszisztémával összhangban történő fejlődés, vagy akár a fenntartható növekedés olyan lehetőségeket biztosítanak, amelyekkel
értékorientáltan, mégis jövedelmező módon tudjuk megvalósítani üzleti elképzeléseinket, az egyéni siker-definíciónk szerint, a saját utunkat járva.

Célunk, hogy a múlt tanulságaival felvértezve, a jelen kihívásaira reflektálva olyan rendszereket alakítsunk ki és működtessünk rugalmasan, amelyekkel a jövő generációi számára is jó példával szolgálhatunk – ki-ki a saját potenciáljának kiaknázásával, egymást
erősítve, örömmel és felszabadultan, teljes integritásban.

9

Miért válaszd az Organikont?

Mi már tudjuk, hogy a vállalkozói lét és az alkalmazotti státusz között nem az a különbség, hogy az előbbiben egyedül dolgozunk, az utóbbiban csapatban. Nem kell egyedül megküzdened a nehézségekkel. Tudjuk és tapasztaljuk, hogy ha vállalkozóként is összefogunk, egymást inspiráljuk, támogatjuk, kiegészítjük, akkor a szinergia működésbe lép és még többet nyerhetünk. Együtt erősebbek és sikeresebbek vagyunk. Ezt a szemléletet képviseljük a gyakorlatban a munkánk során is, amikor megbízóinknak, ügyfeleinknek, partnereinknek segítséget nyújtunk. 

9

Mit nyersz akkor, ha az Organikont választod?

Időt! Nálunk egy helyen megtalálhatod mindazt, amire a vállalkozásod elindításához, vagy a szintlépéshez szükséged lehet. Felejtsd el, hogy az értékes idődből hosszú órákat kell szánnod a keresgélésre, az információmorzsák felcsipegetésére, az ajánlások bekérésére és a válogatásra, mérlegelésre! Mi már megfizettük a tanulópénzt, és úgy döntöttünk, segítünk
másoknak ezt megspórolni. Mi vagyunk azok, akikre nekünk is szükségünk lett volna korábban.

Tudj meg rólunk többet!

Válogatott partnereinknél nem kérdés, hogy a szakmai hozzáértés és a korrekt munkavégzés nem kiemelendő extra, hanem alap. Közöttük megtalálhatod azt, akivel azonnal egy hullámhosszon is lesztek, hogy az együttműködésetek igazán gördülékeny legyen!

Segítségre, támogatásra van szükséged? Nem tudod, hol kezdd?
Az Organikon alapítója, Fekete Anikó vállalkozásfejlesztő, közgazdász, vállalkozásindítási mentor 10+ éves tapasztalatára bátran rábízhatod magad.

Fekete Anikó

Fekete Anikó

alapító, vállalkozásfejlesztési konzulens

Csurgai Zs. Kunigunda

Csurgai Zs. Kunigunda

jövőteremtő & personal branding konzulens

Török Ádám

Török Ádám

online marketing szakértő, PPC és közösségi média specialista

Göcző Ágnes

Göcző Ágnes

online marketing kivitelező

Galambosi Szilvia

Galambosi Szilvia

tanácsadó, coach és szervezeti révkalauz

L. Tarnyik Eszter, virtuális asszisztens

L. Tanyik Eszter

virtuális asszisztens, vállalkozástámogató

Tóth Kriszta

Tóth Kriszta

minden, ami honlap

Organikon a te helyed

Várunk téged is

jelentkezz, ha csatlakoznál hozzánk szakértőként

Üzenet

+36 30 352 4432

info@organikon.hu