fbpx

Fekete Anikó

Az Organikon Live Kft. alapítója, ügyvezető igazgató
vállalkozásfejlesztési konzulens

Fekete Anikó
{

Hiszek abban, hogy a vállalkozók együttműködve hatalmas eredményeket tudnak elérni.

Külön-külön egy csepp vagyunk a tengerben,
de együtt csodákra vagyunk képesek.

Vallom, hogy a kapcsolódásokban rejlik az erő, a hosszútávú gyümölcsöző kapcsolatok titka.

Többen felteszik magukban a kérdést, hogy vajon miért érdemes vállalkozásfejlesztővel dolgozni?
Azért, mert egy vállalkozónak senki sem mondja meg mit és hogyan kell csinálnia ahhoz, hogy jó eredményeket érjen el, neki kell kitalálnia. Az ötletek, utak legtöbbször számtalan akadállyal vannak megspékelve. Ha velem dolgozol, elkerülheted a kudarcokból eredő felesleges kiadásokat.

Induló vállalkozásoknál felkészülünk a vállalkozói életre. Kialakítjuk a tevékenység profiljához, adottságokhoz legjobban illő vállalkozási formát, átbeszéljük a célokat és ehhez ütemtervet és üzleti tervet állítunk össze. Az a tapasztalatom, hogy a kezdő vállalkozók szeretik, ha van kihez fordulni, együtt gondolkozni, megosztani a dilemmákat.

A meglévő vállalkozások számára egyedi megoldásokat kínálok a szintlépéshez, ahhoz, hogy sikeresek legyenek az üzleti életben és a munka-magánélet egyensúlyát megtalálják. Számtalanszor látom, hogy a vállalkozó az időt gondolja a legnagyobb ellenségének. Nem az a cél, hogy a meglévő időt minél hatékonyabban be tudjuk osztani, hanem hogy eredményesen dolgozzunk. Több közép- és nagyvállalat számára találtam ügyfeleket szabad kapacitásuk lekötéséhez világszerte.

Három diplomám, három gyermekem van, 7 évig egy multi leányvállalatának ügyvezetője voltam. 2016 óta szívügyem a női közösségek építése Szolnokon. 2018-ban kezdtem el foglalkozni a vállalkozásfejlesztéssel, ezt végeztem mesterszakon az egyetemen.

Szeretettel várom megkeresésedet.

Üdvözlettel:
Fekete Anikó

+36 30 352 44 32

info@organikon.hu

5000 Szolnok, Tégla u. 10.