fbpx

Global services

Megkeressük a számodra legmegfelelőbb nemzetközi partnert

Gondolkodj nagyban

Számtalan akadállyal szembesülhet egy vállalkozás vezetője, ha fejlődni, növekedni szeretne, azonban legtöbbször épp elég a cégvezetés mindennapi kihívása. Az extra feladatok megoldásához sokszor nincs is kellő tapasztalat vagy tudás. Ilyenkor érdemes szakembert bevonni a legoptimálisabb megoldásért.

Megrendelést keresel szabad kapacitásodra?

Bővülni szeretnél, ezért kiszerveznél bizonyos tevékenységeket?

Szeretnél gyártani, növekedni, de nincs megrendelésed?

Másik országban szeretnél tevékenységet indítani?

Külföldi üzleti kapcsolatokat keresel?

Esetleg új üzleti partnerre van szükséged?

Tudom, milyen problémákkal kell szembenézned. Multinacionális cég leányvállalatának egykori vezetőjeként sokrétű tapasztalatot szereztem abban, hogyan kell kezelni az ilyen helyzeteket, ráadásul kiváló üzleti kapcsolatokat építettem ki számos országban.

Ha a fenti kérdések valamelyikével küzdesz, akkor a legjobb helyen jársz!

=

Hídként működöm: megtalálom cégednek azokat a lehetőségeket, prosperáló cégeket, üzletembereket, akikkel érdemi, akár hosszú távú kapcsolatokat alakíthatsz ki, legyen szó külföldi vagy hazai piacról.

=

Leveszem a válladról a piackutatás, kapcsolatteremtés időrabló terhét.

=

Az idő pénz? Dehogy! Az idő még a pénznél is értékesebb. Megspórolom számodra az utánajárással, utazással eltöltött napokat, felhasználva a már meglévő kapcsolati hálómat is.

Hogyan dolgozom a csapatommal az Organikonnál?

Ha terméket/szolgáltatást szeretnél más országba bevezetni:

+ A kapcsolatfelvételt követően elemezzük a terméked/szolgáltatásod piacképességét.

+ Megvizsgáljuk a célország(ok) piacát, ahol piackutatást végzünk, felkutatjuk a kapcsolódási lehetőségeket, majd kidolgozzuk a piacra lépés stratégiáját, lépéseit.

Ha megrendelőt keresel:

+ Részletesen átbeszéljük a jelenlegi kapacitásodat, céljaidat, és miután megismertük a termékedet/szolgáltatásodat, elindítjuk kapcsolatrendszerünk által a keresést, hogy felkutassuk számodra a legmegfelelőbb üzleti partnert.

+ Külföldi kapcsolataink is mozgósítják erőforrásaikat: megkeresik saját partnereiket és összekapcsolunk általuk a lehetséges ügyfelekkel.

A fenntartható, és mégis gyümölcsöző üzleti együttműködések kialakításának kulcsa a 10+ éves tapasztalatunk, valamint kiterjedt kapcsolati hálónk a világ számos országban. Élj a lehetőséggel!

Lépj velünk kapcsolatba, növekedj az Organikonnal!

Fekete Anikó
ügyvezető, alapító

Kezdhetjük?

Vagy vannak még kérdéseid?

Kérj időpontot!

Az alábbi űrlapon keresztül közvetlenül tudsz írni nekünk, mellette pedig megtalálod az Organikon alapítójának, Fekete Anikónak az elérhetőségeit is.

Üzenet

+36 30 352 4432

info@organikon.hu