fbpx

Csurgai Zs. Kunigunda

mentális szintugrás丨jövőteremtés丨personal branding丨Kunido Vibe

Csurgai Zs. Kunigunda
{

Mindaddig, amíg a tudattalan tudatossá nem válik, a tudatalatti fogja irányítani az életed, és te sorsnak fogod hívni. 

~ Carl Gustav Jung

 

Q: Miért érdemes tudatosulásra törekedve, fejlődési szemlélettel love brandet építeni?
A: Ha a munkád egyben a hivatásod is, megérdemled, hogy teljes integritásban lehess benne. Önazonosan, derűs könnyedséggel, golyóálló önbizalommal. Önmagad és minden létező javáért. Értékteremtő és fenntartható üzleti siker pedig csak tiszta és erős alapokra épülhet, amelynek záloga a vállalkozó belső univerzuma, a tudati állapota.

Q: Mi a legnagyobb tévedés a personal branding kapcsán?
A: A legtöbben azt hiszik, hogy nyomulni kell(ene) hozzá. Valójában ez a legkevésbé sem az egód hizlalásáról és a szelfizésekről szól. Sokkal inkább annak a nézőpontnak és életfelfogásnak az elsajátításáról, hogy ha láthatóvá és elérhetővé teszed magad, a munkádon keresztül másoknak tudsz segíteni, sokak életét tudod valahogyan megkönnyíteni, megszépíteni. Ha neked ez nem célod, akkor nem engem keresel.

Q: Mi a legnagyobb hiba amit elkövethetsz vállalkozóként, vezetőként?
A: Ha azt gondolod, hogy neked nincs szükséged belső munkára. A sikered kulcsa ugyanis benned rejlik. Elég nagy öngól, ha ezt kihagyod a számításból, és csak a külső tényezőkben keresed a megoldást a szintlépéshez. Ezt a hibát sokan elkövetik, de te mélyebbre áshatsz. Ma már hangsúlyosan a mentális állapot fejlesztésével, az imposztorszindróma és egyéb paralizáló félelmek, valamint az önkorlátozó téves hitrendszerek felderítésével és eliminálásával foglalkozom annak érdekében, hogy a belső korlátaid lebontásával hozzáférhess a valódi, benned rejlő potenciálhoz – és el tudd kérni érte a saját értékedet is.

Q: Mi az énmárka vagy személyes márka építés lényege?
A: Végsősoron a kapcsolódás. Amúgyis minden mindennel összefügg. Maga a téma rendkívül összetett (és számomra épp ezért izgalmas): a klasszik personal branding folyamatoknak én főleg az online megnyilvánulásaival foglalkozom. A vízió & misszió letisztázásával, névadással, koncepcióalkotással, stratégiatervezéssel, kommunikációs tanácsadással, logó- és arculattervezéssel, webdizájnnal és weboldal készítéssel is kereshetsz.

Az Organikonban is benne vagyok a névadástól az arculaton át a brand üzenetek megfogalmazásáig.

Ha úgy érzed, szívesen dolgoznál velem, jelentkezz, és megbeszéljük a részleteket és a lehetőségeket.

<3
Kunigunda丨Kunido Vibe

+36 30 634 7227

hello@kunido.hu