fbpx

Szolgáltatásaink

Hogyan dolgozunk? Mi történik, miután felvesszük egymással a kapcsolatot? Miért érdemes az Organikon szakembereit megbízni a feladatokkal?

Olvass bele szakmai blogunkba!

Hogyan dolgozunk?

Mindig egyénre szabottan, ezért csak az első lépéseket tudjuk felvázolni neked.

A továbbiakat veled együtt, közösen határozzuk meg, miután feltérképeztük az igényeket és a lehetőségeket.

  Mi történik, miután felveszed velünk a kapcsolatot?

  Időpontot egyeztetünk és egy személyes – akár online – konzultáció során részletesen átbeszéljük, hol tartasz most, mire van szükséged, mit szeretnél megvalósítani, és hogy hogyan, milyen úton érdemes haladnod, illetve hogy mi milyen támogatást tudunk ehhez biztosítani számodra.
  Az 1 órás konzultáció díja bruttó 19.000 Ft, amelyet – ha úgy döntesz, hogy szeretnéd elkezdeni velünk a munkát, beleszámítunk a továbbiakban felmerülő munkadíj(ak)ba.

  Mi van akkor, ha te csak egy konkrét részfeladat teljesítésére szeretnél megbízást adni?

  Elképzelhető, hogy csak egy ÁSZF dokumentumra, vagy egy új logóra van szükséged, mi az Organikonnál azonban mindig a vállalkozás egészéből indulva haladunk befelé, a kisebb alkotóelemek irányába.

  Mivel minden mindennel összefügg, az a tapasztalatunk, hogy ha egy komplex egészként foglalkozunk egy vállalkozással (egyfajta élő entitásként tekintve rá), akkor a szinergia elvén sokkal jobb eredményeket érhetünk el.

  Az Organikon legnagyobb erőssége éppen az, hogy egymással együttműködő szakembereket találhatsz nálunk, akik végső soron a harmonikus működés felé segítenek.

  Akkor tehát ez egy hosszútávú elköteleződést jelent számomra?

  Nem törvényszerűen. Az egyes részfolyamatok lezárását követően bármikor meggondolhatod magad, dönthetsz úgy, hogy nem folytatnád, vagy szüneteltetnéd, időben átütemeznéd a velünk való munkát. És természetesen arra sem kötelezünk, hogy kizárólag az Organikonos szakemberekkel dolgozz együtt, hiszen nem célunk, hogy magunkhoz láncoljunk bárkit. Épp ellenkezőleg, abban szeretnénk segíteni a hozzánk fordulókat, hogy konzervmegoldások helyett ki-ki a saját útját járja, a saját válaszait legyen képes önállóan, a megfelelő támogatást megkapva meghozni, és összességében a saját siker-definíciói szerint haladhasson, önazonosan.

  Miért érdemes mégis az Organikonos szakembereket megbízni?

  Partnereink mindegyike azonosul az Organikon alapértékeivel és céljaival, így egyfajta minőségi garanciát tudunk vállalni az elvégzett munkáért. Ráadásul nem kell sok időt eltöltened keresgéléssel és ajánlások begyűjtésével.

  MENTORÁLÁS

  Több neves mentorprogramban mentorként segítjük a vállalkozókat versenyképességük, hatékonyságuk javítását.

  Nagyszerű együttműködések születnek a programok során.

  iFemPower
  Seed Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány

  Kezdhetjük?

  Vagy vannak még kérdéseid?

  Kérj időpontot!

  Az alábbi űrlapon keresztül közvetlenül tudsz írni nekünk, mellette pedig megtalálod az Organikon alapítójának, Fekete Anikónak az elérhetőségeit is.

  Üzenet

  +36 30 352 4432

  info@organikon.hu