fbpx

Tóth Kriszta

Minden, ami honlap

Tóth Kriszta
{

Az Alfa Ügynökség vezetőjeként már több mint 20 éve vállalkozom, így elmondhatom magamról, hogy már szinte mindennel találkoztam, ami csak előfordulhat egy vállalkozó életében.

MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?
Röviden: Mindenben, ami honlap.

Hosszabban: Ha még nincs domained hozzá, segítünk a regisztrációt végig vinni, neked csak a papírt kell kitölteni hozzá, minden egyebet mi intézünk. A honlapnak hely is kell. Tárhelycsomagjaink közül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A honlapkészítésben pedig a 10+ éves tapasztalatunkkal velünk nem foghatsz mellé. Rövid határidővel, reális áron, rengeteg referenciával a hátunk mögött dolgozunk. Weblapokon belül vállaljuk webshopok és landing oldalak készítését is természetesen. Az egyedi fejlesztések mellett nagyon szeretünk a WordPressel is dolgozni, mivel a megrendelő számára pénztárcabarát megoldás, s ma már alig lehet olyan kívánsággal előállni, amit ezzel a rendszerrel ne lehetne megoldani.

Ha pedig már készen van a honlapod, annak karbantartásában is rendelkezésedre állunk. Havi előfizetéses csomagjainkkal biztonságban tudhatod a weblapodat. S ha nem szeretnéd, hogy az adatvédelmi előírások miatt büntessenek meg, sablon dokumentumaink segítségével a GDPR megfelelőséget is kipipálhatod.

A weblapodat, blogodot, Facebook-oldaladat örömmel ellátjuk tartalommal is. Ebben 21 évnyi szövegírói, több száz blog és Facebook-oldal kezelésének, valamint több könyv kiadásának tapasztalata áll már a hátunk mögött.

MIÉRT PONT MI?
Az Alfa Ügynökség vezetőjeként már több mint 20 éve vállalkozom, így elmondhatom magamról, hogy már szinte mindennel találkoztam, ami csak előfordulhat egy vállalkozó életében. 8 évesen már programozni tanultam, egész életemet végigkísérte a web és a honlapkészítés.

Az egyedi fejlesztések mellett nagyon szeretünk a WordPressel is dolgozni, mivel a megrendelő számára pénztárcabarát megoldás, s ma már alig lehet olyan kívánsággal előállni, amit ezzel a rendszerrel ne lehetne megoldani.

info@alfaugynokseg.hu