fbpx

Abonyi Anita

Tartalommarketing és piackutatási tanácsadó

Abonyi Anita
{

Azért dolgozom, hogy a Vevőd beszéljen belőled!

Kisvállalkozóknak segítek megtalálni a célcsoporthoz igazított kommunikációs csatornákat, pozícionálást erősítő kulcsszavakat.

A SEO-tudatos szövegírást megtanítom, vagy átvállalom helyettük, s folyamatos trend- és versenytárs-figyeléssel erősítem a partnerek piaci helyzetét, kiemelve erősségeiket, másságukat.

2004 óta internetes újságíróként, szerkesztőként, majd online kommunikációért felelős szakemberként segítettem marketing területen számos vállalkozást.

2009 óta első sorban a „hol-mit-hogyan kommunikáljunk hatékonyan az interneten” témába ásva magamat a tartalommarketing felé szűkítettem tevékenységi körömet. PR kommunikációs feladatokat uniós pályázatokban – jelenleg is – végzek.

2011-2017 között a kkv szektornak kiírt bel- és külpiaci gazdaságfejlesztési pályázatokban készítettem tanácsadóként marketing stratégiákat és piackutatási elemzéseket különféle iparágak képviselői részére.

Hatékonyan kommunikálni és jelen maradni a gazdaságban piackutatási és stratégiai tervezés nélkül felelőtlen hozzáállás, így hozzám forduló ügyfeleimet első körben nézőpontváltásra és szakmai trendek ismeretére edukálom.

Az egyik leghatékonyabb 21. századi, kereső-alapú, organikus eléréseket biztosító kommunikációs és értékesítési csatorna jelenleg a Google Cégem (Google Business) felület, amelynek hazai szakértőjévé igyekszem képezni magam jelenleg a Grow Google képzési felelősének segítségével.

SEO területen is folyamatosan továbbképzem magam, mivel a tartalommarketing leghasznosabb része a sokféle tartalomforma megfelelő optimalizálása. Értékelven, átlátható működéssel és minőségcentrikusan dolgozom, ezért büszkén vállalom, hogy a hazai Vállalható Vállalkozások közé tartozom 2020 óta.

Figyelmedbe ajánlom a „Tartalom és a forma” című Prezimet, amelyet itt érhetsz el.

 

+36 30 6179 031