fbpx

TÖRÖK ÁDÁM

Online marketing szakértő, PPC specialista, közösségi média specialista, konverzió specialista

Török Ádám
{

Ügyfélközpontú dinamikus online hirdetéseket tervezünk a teljes vásárlói útvonalra egyedi marketingmódszertanunkkal. A stratégiánkkal stabil bevételre és kevesebb stresszre tehetsz szert.

Szia! Török Ádám vagyok.

Közel öt éve tanulom és foglalkozom folyamatosan a marketinggel. A marketing egy szerteágazó, elképesztően gyorsan változó és fantasztikus terület. Pontosan ezért szeretem annyira. A napom 80%-a marketing körül forog. Még jó! – Gondolhatod magadban. Ez a munkám, de nem csak a munkám, hanem a hivatásom, és ez az a terület, amiben könnyedén flow állapotba kerülök. Élvezem a folyamatos fejlődés lehetőségét, már-már túlzottan fogyasztom a marketinges anyagokat.

Mielőtt folytatnám a sztorit, azelőtt tisztázzunk egy fontos dolgot! Marketingre minden cégnek szüksége van. Az elmúlt években rengeteget kutattam és dolgoztam a marketing területén, és tisztán látom, hogy mi is határozza meg valójában egy cég eredményességét. Akár tudatosan, akár akaratlanul, de egy biztos: minden sikeres vállalkozás alkalmaz valamilyen jól működő marketingeszközt, marketingstratégiát, vagy marketingfogást. Tehát a marketing jelen van minden sikeres és folyamatosan fejlődő cég életében. Tudom ez közhelyes és természetes dolognak tűnik sokatok számára, de sajnos nem gondolja mindenki így, ezért fontosnak tartottam kiemelni.

Amikor elkezdtem marketinget tanulni, akkor az volt a célkitűzésem, hogy a marketing minden területén legyen egy erős tudásom, viszont mindenképp specializálódni akartam, ezért lett a fő profilom az online hirdetés menedzsment, azaz Facebook és Google hirdetések kezelése. Az elmúlt évek alatt több millió Ft-ot költöttünk ügyfeleinknél, és több 10 millió bevételt termeltünk számukra. Ezalatt az idő alatt kipróbáltunk számtalan stratégiát, kreatívokat és szövegeket. A sok év alatt szerzett tudás, tapasztalat, és piacismeret után kidolgoztam a saját, egyedi módszertanomat, amit most a Te cégedben is alkalmazhatunk.

„A marketing legyen veled!” – Török Ádám