fbpx

Organimind

„A mastermind két, vagy több emberből álló csoport, akik tökéletes harmóniában dolgoznak egy meghatározott cél érdekében.” – Napoleon Hill

A cégvezetés folyamatos kihívás, ahol időről-időre buktatókkal találkozik az ember, vagy éppen az új piacra lépés, növekedés, napjainkban pedig a pandémia teremt megoldandó helyzeteket.

Fejlődni, helytállni nem könnyű, a család, az otthoni közeg hiába megértő – ha nem szakértő. Azaz meghallgat, de valós segítséget nem tud nyújtani.

Ekkor jelent hatalmas előnyt egy mastermind csoport, ahol hozzád hasonló vállalkozókkal és cégvezetőkkel cserélhetsz tapasztalatot, mindezt a folyamatos növekedés és fejlődés jegyében.

Hívj minket

+36 30 352 4432

ÍRJ NEKÜNK

info@organikon.hu

ONLINE MŰKÖDÜNK

bárhonnan kapcsolódhatunk

stress

Ismerős?

Hosszúra nyúlt, álmatlan éjszakák, vívódással töltött órák, hogy merre tovább, mi lenne a legjobb döntés… Melyik vállalkozó, cégvezető ne találkozott volna ezzel?

A folyton és gyorsan változó környezetben, a mindenre elszánt versenytársak szorításában állandó stressz jelent, hogy jó menedzseld cégedet. A megértő otthoni légkör talán enyhít némileg a helyzeten, de valóban értékes, megalapozott tanácsot olyanoktól kaphatsz, akik hasonló helyzetben vannak és hasonló kihívásokkal küzdenek. Ha magadra maradsz, tapasztalatlanságból vagy kapkodásból egymást követhetik a hibás döntések, ami lejtmenethez vezethet, ez pedig bevételeid csökkenését eredményezheti.

VÁLTS STRATÉGIÁT

A Mastermind csoportok bizalommal teli, támogató légkörben – ahol a többiek fél szavakból is értenek – teszik lehetővé tapasztalataitok megosztását, együtt dolgoztok mindannyiótok fejlődéséért.

Megújult nézőpontból, új lendülettel építed majd cégedet, ezáltal hatékonyságod is megsokszorozódik. A tapasztalt moderátorok vezetésével komoly kérdésekre keresitek és találjátok meg a válaszokat a tudatosan összeállított csoportokban.

Tudatos, mert hasonló méretű, profilú cégek vezetői kapcsolódnak az alkalmak során.

Válts stratégiát az Organikonnal

A BIZALOMRA SZAVAZUNK

Az Organikon segít Neked, hogy az OrganiMIND csoporton keresztül kapcsolatba kerülj hozzád hasonló vállalkozókkal, cégvezetőkkel, akikkel rendszeresen személyesen vagy online találkozva építheted kapcsolatrendszeredet, megvitathatod ötleteidet, elakadásaidat, javaslatokat kaphatsz a megoldásokat és a továbblépéseket illetően, miközben az inspiráló közeg új lendületet adhat vállalkozásodnak.

Új nézőpontokat ismerhetsz meg, tanácsokat adhatsz és kaphatsz – mindezt bizalmas közegben. Tudatos, mert hasonló méretű, profilú cégek vezetői kapcsolódnak az alkalmak során.

Bizalmi légkör

A csoport megalakulása után nem veszünk be új tagot, így nem lesz átjáróház érzésed, szabadon megnyílhatsz. A csoportba való belépéssel egyúttal a titoktartást is mindannyian vállaljuk. 

Fenntartható megoldások

Sokan vagyunk sokfélék, de egyvalami közös bennünk, és az OrganiMIND résztvevői között is: célunk, hogy értéket teremtsünk, és fenntartható módon érjünk el üzleti sikereket. 

Meghívott szakértők

Nem csak a közösség támogatását tudhatod majd a magadénak, hanem a meghívott szakértőink révén értékes új tudást és inspiráló gondolatokat is nyerhetsz. 

SZABADON DOLGOZUNK

Az Organikon szakértői csapata sok év tapasztalatát felhasználva dolgozta ki az OrganiMIND csoportok működését.

A multinacionális közegben, majd a kis- közép- és egyéni vállalkozókkal közös munka során a vállalkozásfejlesztés minden aspektusát megismerve sikerorientált megközelítéssel dolgozunk ügyfeleinkkel, minden esetben egyedi megoldásokat kínálva konzervmegoldások helyett.

Az OrganiMIND csoport vezetése és irányítása tudatosan, ugyanakkor szinte a háttérből történik, hogy a csoport tagjai minél nagyobb szabadságot és önállóságot élhessenek meg.

Miből áll a Mastermind tagság?

N

Kéthetente online találkozó

A ti igényeitekhez igazodva meghívott szakértőket vonunk be, hogy minden olyan információ birtokába kerülj, amivel profi lesz a vállalkozásod!

N

Zárt csoportos tagság

A csapattagokkal és a szakértőkkel két találkozó között is kapcsolódhattok

N

TUDÁSMEGOSZTÁS

Letölthető anyagok formájában is

N

Közösségi támogatás a célod megvalósításához

Támogató csapatot kovácsolunk, mert 1 + 1 több mint kettő 

N

NAPRAKÉSZ INFORMÁCIÓKAT ADUNK

Aktuális pályázatok, információk megosztása

N

FIGYELÜNK RÁD

Egyéni fejlődés nyomonkövetése és a vállalások számonkérése

N

FONTOS LESZEL

Tudjuk, hogy a magánélet és a biznisz nem szétválasztható – nálunk önmagad adhatod, szabadon megnyílhatsz az elfogadó légkörben

Csatlakozz hozzánk

Megszervezzük és koordináljuk az OrganiMIND csoportok működését, amelynek legfontosabb részei a csoportok tagjai – azaz Te és a hozzád hasonlóan fejlődni, magasabb szintre lépni kész vállalkozók, vezetők.

Ha esetleg nem érzed jól magad a csoportban, akkor pedig keresünk neked egy másikat, ahová jobban passzolsz – vagy visszautaljuk neked a pénzed. Tehát 100% pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk. Kell ennél több?! 

Akár az otthonodból is része lehetsz egy tudásmegosztó, fejlődésre inspiráló csapatnak – bárhol jársz is a világban.

Csatlakozz hozzánk, szeretettel várunk! 

Az OrganiMIND tagság díja

19.990 Ft / hónap

Hogyan lehetsz tagja egy ORGANImind csoportnak?

Avagy a nyolc lépéses mesterterv 

1.

Jelentkezz & vedd meg a tagságodat a webshopban

2.

Kapni fogsz egy emailt, melyben részletesebb leírást találsz a OrganiMIND csoportokról

3.

Telefonon felvesszük veled a kapcsolatot, hogy megismerjünk téged, vállalkozásodat és céljaidat

4.

Az OrganiMIND tagságra szerződést kötünk

5.

Megkeressük a számodra legmegfelelőbb csoportot, figyelembe véve céged profilját, vállalkozásod múltját, tapasztalatodat, és személyes céljaidat

6.

Megkeressük az OrganiMIND alkalmakra legmegfelelőbb időpontot, hogy szabaddá tudd tenni magad

7.

A találkozók kéthetente ugyanabban az időpontban lesznek. A találkozók között fejlődhetsz és egymással kapcsolatban maradhattok. A bizalom és a diszkréció alapfeltétel a csoportban!

8.

Az elszigeteltség érzése helyett egy gyümölcsöző kapcsolatrendszer, számos inspiráció és jó tanács támogat ezentúl, hogy a legjobb döntéseket hozhasd meg az üzleti életben

Sokat köszönhetek az Organikonnak, egyrészt azért, mert sok jó kapcsolatra találtam ezáltal, és új, izgalmas embereket ismerhettem meg. Másrészt a foglalkozások során rengeteget tanultam, tanultunk egymástól.

Jó volt ehhez a közösséghez tartozni! Anikónak külön köszönet, amiért ilyen jól szervezte, vezette a foglalkozásokat, és összetartotta a csapatot! 🙂

Munkácsi Patrícia

M.Paint

Úgy éreztem, hogy megakadtam a válalkozásom előre haladásában.

A vállalkozó társak, akikkel közösen részt vettünk, mind tudjuk egymást bátorítani, inspirálni. Mert mind egy hajóban evezünk. Még akkor is, ha más a hajó mérete- típusa, de épp úgy hajó, ahol mi vagyunk a kapitányok. A mastermind foglalkozás vezetők pedig a navigátorok. Mi fogalmazzuk meg a célt, hogy hova akarunk menni, és ha nem tudjuk az utat, akkor ŐK segítenek! Arra is rámutatnak, ha rossz úton haladsz, ha kitérő gondolataid vannak, nem hagyják, hogy ne nyíl egyenesen a célod felé haladj. Inspirációt, ösztönzést, útmutatást, segítséget, olyan emberek által, akik értik a dolgukat, mert maguk is átmentek ezen az úton. Az egész csapat őszinte és támogató. Ez amire egy vállalkozónak szüksége van! 

Csapó Edit

www.pinguhalozsak.hu

Januárban lettem tagja egy olyan közösségnek amilyet mindig is kerestem. Vállalkozói csoport ahol megértés van, pozitív életszemlélet, lehetőség a lendületes fejlődéshez. Mert egymást bátorítjuk,támogató jellegű tanácsokat adunk és kapunk. Profi szakemberek iránymutatásával tudjuk megvalósítani terveinket. Felvéve a harcot félelmeinkkel, megfogalmazva a miértünket, megtalálva az optimális marketing eszközöket. Utat mutatva a sikerhez. Egy olyan bizalmi kör amelyhez tartozni óriási előnyt jelent az üzleti életben. Ezért is ajánlom mindenkinek, függetlenül attól, hogy vállalkozása milyen stádiumban van! Köszönöm, hogy részese lehetek!

Sallainé Kovács Mónika

NoLimit Menyasszonyi Ruhaszalon

Az Organikon csapata által szervezett Mastermind csoporthoz csatlakozni életem egyik legjobb döntése volt.

Profi szakemberek, hatékony tematika, támogató és motiváló közösség kombinációjával tudtam fejleszteni vállalkozói és személyes készségeimet hétről hétre.

Saját tapasztalatom, hogy csoportban fejlődni nem csak hatékonyabb, de sokkal szórakoztatóbb is!

Lengyel Magdolna

LeManni NőSzÉpítő mentor

Organikon

Jelentkezz még ma!