fbpx

Fogjunk össze!

Vállalkozóként biztosan te is tapasztaltad már, hogy olyan dolog előtt állsz, ami elsőre lehetetlennek tűnik, de mivel Te is mindig a megoldást keresed és nincs előtted lehetetlen, előbb-utóbb ez összejön.

Nos, így van ezzel Galó Tomika családja is. Galó Tamás Dominik SMA 1-es típusú betegségben szenvedő szolnoki kisfiú. A GÉNTERÁPIA bizonyítottan nagyon sokat segítene állapotának javításában, ehhez azonban 760 millió forintot kell összegyűjteni, hogy Tomika időben megkaphassa a szükséges kezelést.

Mit szeretnénk tőled kérni?

Támogasd Tomika gyógyítását olyan összeggel, amennyivel vállalkozásodból lehetőséged van.a bátran rábízhatod magad.

Mit kapsz a támogatásodért cserébe?

R

A tudatot, hogy egy kisgyermek gyógyulásához te is hozzájárultál.

R

Vállalkozásodat bemutatjuk az @együtttomikáért és az @organikon közösségi oldalán és a www.organikon.hu, illetve a https://egyuttgalotomikaert.hu oldalakon.

R

Az adománynak minősülő ingyenes juttatások ráfordításként elszámolt összege, igazolás birtokában vállalkozás érdekében elismert költségnek minősül az adományt nyújtónál, azaz csökkenthető az adózás előtti eredmény.

R

A társadalmi felelősségvállalás cégednek nem csak szlogen marad

Csatlakoznál a gyűjtéshez? Szeretnéd, hogy megmutassuk másoknak, hogyan és miért támogatod Tomikát?

Cégek, akik részt vesznek az összefogásban

Fodor-Hegyi Andrea

29 éve foglalkozom személyre szabott táplálkozás-és életmód tanácsadással, mint a Herbalife Nutrition Független Tagja. 2020. decemberében elindítottam webáruházamat, ami töretlen lendülettel fejlődik. Célom eljuttatni ezt a fantasztikus lehetőséget minél több emberhez, hogy megtanuljanak egészségesen táplálkozni, akár fejleszteni szeretnék étrendjüket, vagy elérni az ideális testsúlyukat.

herbalife
best ironing

BEST IRONING HUNGARY KFT.

Béki Ildikó vagyok a Best Ironing Hungary Kft vezetője.
2020 májusban indítottunk vasalás szolgáltatásunkat Szolnokon.
Küldetésünk, hogy segítséget nyújtsunk családanyáknak, elfoglalt hölgyeknek, üzletembereknek a háztartási munkával járó terheken, ezzel minőségi időhöz juttatva őket.
Szolgáltatásunkat professzionális eszközökkel, képzett munkarővel látjuk el, melyre minden esetben garanciát vállalunk.
Mivel a segítségnyújtás a legfontosabb „alapértékünk”, ezért szerettünk volna támogatni egy jó ügyet és rátaláltunk Galó Tomikára.

Oroszi Nóra és Kupi Tamás

A woodfather egy 2021 nyarán indult vállalkozás, ahol fa és acél felhasználásával készülnek elsősorban rusztikus stílusú kül- és beltéri bútorok, kínálótálcák, virágládák és egyéb szezonális termékek. Célunk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen az általa rendelt termékkel, ezért a gyártás során végig kapcsolatban vagyunk és a legapróbb részletet is leegyeztetjük. 
Tomika ügyét követjük és szívünkön viseljük, szeretnénk, ha összegyűlne neki a kezeléshez szükséges összeg, épp ezért támogatjuk. 
herbalife

Cég neve

Cégről rövid leírás.