fbpx

Átsegítünk a vállalkozóvá válás nehézségein!

Álmatlan éjszakáid vannak a jövőd miatt? Régóta vágysz arra, hogy megállj a saját lábadon?

Alkalmazottból vállalkozóvá válnál?

Eleged van az alkalmazotti létből, de nem mered még megtenni az első lépést?

Csatlakozz az Állj a saját lábadra! programhoz, ahol hiteles, tapasztalt támogató szakemberek és csoport segít át a kezdeti nehézségeken.

Egyre többen vannak, akik az önmegvalósítás útjára lépve a vállalkozóvá válás mellett döntenek. Te is közéjük tartozol? Akkor meglehet, hogy számos kérdés gyötör, és néha elbizonytalanodsz, hogy jó-e a döntésed, képes leszel-e megvalósítani álmaidat. Még van munkahelyed és a vállalkozói lét számodra egy idegen, ismeretlen terület, ahova kétségekkel tele, ugyanakkor vágyakozva lépnél? Mi levesszük ezt a terhet a válladról!

Támogató, tudást megosztó és az együttműködés során önbizalmadat erősítő partnerekként állunk melléd: Fekete Anikó vállalkozásfejlesztő (Organikon) és Tuska Márta life és team coach, tréner, mediátor, pedagógus (Tudatos megoldások Tuska Mártával).

Állj a saját lábadra! programunkkal azokat a merész és tudatos nőket támogatjuk, akik nem félnek a kihívásoktól!

Mit ajánlunk neked?

Egyénre szabott konzultáció 1 x 1 óra egyéni coaching, 1 x 1 óra egyéni vállalkozásfejlesztési konzultáció

Két hónapon keresztül, összesen 8 online interaktív csoportos workshop (heti egy alkalom).

Hetente egy alkalommal, szombati napokon zajlanak majd kiscsoportos online találkozóink, ahol Hozzád hasonló nőket vezetünk végig a vállalkozás indításához vezető úton. Szakértőink előadásai mellett lehetőséged lesz kérdezni, illetve különböző feladatokkal készítünk fel a vállalkozóvá válásra.

A találkozók közötti aktív támogató háttér, zárt csoportokban tudásmegosztás, kapcsolattartás.

Ha kérdésed van, elérhetőek leszünk számodra két találkozó között is, hogy biztosan eloszlassuk minden félelmedet, illetve választ kaphass a felmerülő problémákra. Csoportjaink zártak, bizalomra és diszkrécióra épülnek, így a tagok nyitottan beszélhetnek az őket foglalkoztató kérdésekről. A workshop során kapcsolati hálód is bővül, amely később akár segítségedre is lehet vállalkozóként.

Komplex felkészítés neked és vállalkozásodnak számos területen.

Átfogóan közelítünk a témához: felkészítünk a váltásra, hogy eddigi munkahelyedről kilépve már magabiztosan állj a lábadon vállalkozóként. A képzés felöleli a pénzügyi alapokat, az önismeret elmélyítését és a vállalkozói attitűd kialakítását, végigvesszük, milyen nehézségekkel szembesülhetsz induláskor és azokat hogyan kezelheted sikeresen.

Elméleti tudást és gyakorlati, azonnal alkalmazható eszközöket kapsz a továbblépéshez.

Elsajátíthatod például a tárgyalási technikákat, a megküzdési stratégiákat, felkészítünk a kommunikációs csapdák elkerülésére. Megoldásokat kínálunk konfliktuskezelésre, megkeressük saját stílusod, és beavatunk abba is, hogyan nyerd el környezeted támogatását. Megismerheted a finanszírozási és pénzügyi alapokat, megtanulhatod az üzleti tervezést és a piackutatás fortélyait.

Kérdéseid vannak? Gyere, keressük meg együtt a választ!

Két szakértő tudása támogat

Minden területre kiterjedő tematika

Fejlődést támogató, együttműködő csoport ereje

Fekete Anikó

Voltam beosztott, majd egy multinacionális cég vezetője, ezt követően döntöttem az önállósodás mellett és váltam vállalkozóvá. A rögös út számomra nem volt akkora kihívás, mint másnak, hiszen két diplomám megszerzése után elvégeztem a vállalkozásfejlesztési mesterszakot, ezért tisztában voltam azzal, hogy mik okozhatnak nehézséget, ha valaki a munkavállalói létből kilépve vállalkozást épít. Én mindezt ráadásul három gyermek mellett tettem, és jó néhány kihívás leküzdése után meggyőződéssel mondhatom: megérte!

Ismerem a buktatókat és ismerem a megoldásokat. Saját tapasztalataim és tanulmányaim egymást kiegészítve lesznek segítségedre az első lépések megtételében!

Tuska Márta

Ha két szóval kellene jellemezni magam: empátia és hitelesség. Én már végig jártam azt az utat, amire Te még csak készülsz, így pontosan tudom, hogy mi vár majd Rád, és remek eszközöket kapsz tőlem magabiztos vállalkozói éned felépítéséhez. Számos online workshop tapasztalatával a hátam mögött, és több évtizedes pedagógiai, tréneri, life és team coach gyakorlattal, megannyi tapasztalással kiforrott tudást adok át Neked, ami után pontosan látod majd, ki vagy és kivé kell válnod (ebben is segítek!), hogy sikeres vállalkozó lehess.

Tedd meg a lépést, hogy felkészülten és magabiztosan haladhass álmaid felé!

Állj a saját lábadra! csoport: 8+2 online alkalmas képzés 83 700 Ft.

Nekik már segített az Organikon

„Anikóval nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot, a munka jó hangulatban telt. A meetingeken mindig maximálisan felkészült volt, nagyon sokat tanultam tőle a közös munka során, hiszen számos metódust, módszertant ismer, melyeket a későbbiekben már én is tudok alkalmazni. A segítségével és iránymutatásával közelebb kerültem egy álmom megvalósításához. Végtelenül energikus, kedves és profi a szakmájában. Remélem a közeljövőben lesz még alkalmunk együtt dolgozni.”

Vass Nóra Lili

„Az én vállalkozásom indításában Anikó nagyon sokat segített. Alapvető kérdéseket kellett tisztáznunk, és kiderült sok mindenről, hogy eredetileg nem is jól gondoltam. Meg kellett határozni a célcsoportom, a nekik ajánlható termékeim, azokat jobban rájuk szabni, azokat nekik címezni, és végül még az elérési csatornáim is tisztázni kellett, mert ott is tévúton jártam. Nekem ő útmutatást adott, és azon túl is reményt, hogy van értelme dolgozni a vállalkozásomon. Amikor tényleg azt hittem, nincs is értelme az egésznek, rámutatott, hogy csak az út rossz, teljesen rosszul céloztam eddig. Ajánlom mindenkinek, aki kezdi a vállalkozását, mert türelmes, segítőkész, és átsegít a gödrökön.”

Bory Nyiri Zsuzsa

„Három gyermek édesanyjaként úgy gondoltam, kipróbálom magam a vállalkozói létben. Kézműves munkáim értékesítését szerettem volna tervezettebben, professzionálisan felépíteni. Nem tudtam azonban hogyan kezdjem el. Amikor segítséget kértem Anikótól. Már az első pillanatban megvolt az összhang kettőnk között. Értette, érezte azt, amit én képviseltem, amit szerettem volna megmutatni magamból a világnak. Segített rendszerezni a gondolataimat, terveimet, és zseniális kérdéseivel segített magam megtalálni a helyes Utat. Türelemmel és szeretettel fordult felém, meg ha nem is mindig voltam példás ‘diák’ a házi feladatokban. Hiszen Ő is Anya, empátiájával azt sugallta, ha most nehéz is picit, minden rendben lesz, mert képes vagyok végigvinni azt, amit elérni szeretnék. Nem tudok elég hálás lenni Anikónak. Köszönöm!”

Réti Ágota

Mit kell tenned? Egyszerű!

Csak 3 egyszerű lépés, hogy magabiztosan indulhass el a vállalkozóvá válás útján!

Kattints a jelentkezés gombra, majd töltsd ki a jelentkezési lapot!

Utald át a részvételi díjat!

Utalásod megérkezése után levélben tájékoztatunk a részletekről.

Vedd kezedbe a sorsod, készülj tudatosan a vállalkozóvá válásra, hogy elkerülhesd a kudarcokat!